Close
Logo
Top Image
Last Next

Skal fylle 100.000 kvadratmeter

Cecilie Eidslott går inn i ny stilling som markedsdirektør i Drammen Helsepark.
Helseparken er på gang. Arbeidene på tomta startet på nyåret. Første byttetrinn skal stå klart i 2025. Inn kommer blant andre Norlandia som skal åpne et hotell med 220 rom, kurs- og konferansesenter og restaurant.  

Adm. direktør Gøril Bergh i Drammen Helsepark (til venstre på bildet, her sammen med ny markedsdirektør Cecilie Eidslott. Foto: Jørn Grønlund)  bygger opp organisasjonen. Cecilie Eidslott har 30 års erfaring fra eiendom. Hun har jobbet med rådgivning, megling, utvikling og realisering av eiendom for norske og internasjonale miljøer. 1. november kommer hun fra Cushman & Wakefield Realkapital. Der er hun i dag senior leietakerrådgiver med norske og internasjonale kunder.

– Vi er veldig glade for å få Cecilie på laget. Hun har egenskapene og erfaringen vi ser etter for å fylle stillingen, sier Bergh til næringslivsmagasinet Vikenvest.no.

Drammen Helsepark og det nye sykehuset i Drammen reiser seg på Brakerøya. De danner ryggraden i den nye helsebydelen som er første utbygging i Fjordbyen. Helseparken og sykehuset kan knyttes sammen med en gangbro over Helsegata, som er den nye kollektivtraseen inn til Fjordbyen fra Drammen.

Helseparken blir på i alt syv bygg. Inkludert parkeringskjeller blir den på nær 100.000 kvadratmeter. Første byggetrinn vil utgjøre omtrent halvparten av alt som skal bygges.  
– Jeg gleder meg. Vi blir et godt team og skal lykkes med en stor og viktig oppgave, sier Eidslott.