Close
Logo
Top Image
Last Next

Sirkus og VR på familiesøndag

Familiesøndagen på Gilhus 7. mai byr på sirkus og VR-tur i Fjordbyen. 
Nå kan du få en sniktitt og gå på VR-tur i Fjordbyen, eller i alle fall inn i modellen som viser hvordan Fjordbyen kan bli ferdig utbygd. Stedet er Store Gilhus gård. Bak invitasjonen står Lier kommune ved Kulturkontoret og Fjordbykontoret i Lier. Rammen er årets første familiesøndag på Store Gilhus gård.

Programmet for dagen er fyldig. Invitasjonen legger opp til opplevelser, glede, nytte og hygge for små og store fra det åpner klokken 11 til det stenger klokken 16. Da er det gjennomført to sirkusforestillinger med sjonglering, magi og sirkusskole. BUA stiller med gigantisk hoppepute og bruktmarked. Her kan du reise hjem med ny sykkel fra bruktmarkedet eller spise deg mett på gode vafler.

Østlandsutstillingen holder fortsatt hus på gården. I tillegg til utstillingen med verkene til Jon Gorospe, One Autjena Maldonyte, Elise Nohr og Erle Saxegaard inviteres det til kunstworkshop for barn som sammen med kunstnerne kan jobbe med leire og collage.

Du finner hele programmet på Lieropplevelser. Her er det med andre ord noe for mange, enten du er småbarnsfamilien som vil ha en aktiv og morsom dag med opplevelser og kunst, eller du vil være av de første som kan ta en tur inn i Fjordbyen med VR-briller.