Close
Logo
Top Image
Last Next

Planlegger nye folkefester

Her er datoene for publikumsprogrammet på Store Gilhus gård denne høsten. 
Nina Guzman Toft i Lier jobber med detaljene for publikumsprogrammene på Store Gilhus gård for høsten. Mye er på plass. En del er under arbeid, men datoene er fastsatt.  Høsten byr på litt av hvert. Det ligger an til nye folkefester for store og små også denne høsten.

Her er noen aktuelle datoer for høstprogrammet:
  • Matveien 31. august – et heldags fagseminar for matprodusenter, næringskjeden og for deg som har interesse av ren mat, lokalmat og bærekraftig matproduksjon.
  • Fjordbyen Symposium 7. september har tittelen "Placemaking" og skal handle om stedsidentitet med kunst og kultur som motor i å utvikle stedsidentitet.
  • Åpningsarrangement for høstens store kunstutstilling er lørdag 16. september klokken 14:00. Utstillingen pågår til 14. oktober og er åpen i helgene.
  • Kunst rett vest-helgen fortsetter  17. september. Denne helgen er det også åpne atelierer hos flere lokale kunstnere.
  • Familiesøndag 24. september  – har tidligere hatt bredt program for store og små.
Flere av utstillerne på høstens utstilling kommer til å jobbe på stedet fra 14. august og fremover. 

Arbeidstittelen på årets utstilling i hovedhuset er "The Quality Program". Flere av årets syv utstillere har jobbet spesifikt med Store Gilhus gård, byggene og historien fra området rundt og transformasjonen som allerede er i gang og godt synlig flere steder i Fjordby-området, så som byggingen av sykehuset og helseparken på Brakerøya og etableringen av 200 mål nytt land på Gilhus. 
Picture