Close
Logo
Top Image
Last Next

Utsetter ung-møte

Fjordbyen-møte på ungdomshuset V2 er utsatt. Det skyldes koronavirus.
På ungdomshuset V2 i Hegg gamle skole i Lierbyen skulle Lier-ungdom denne uken hatt workshop for Fjordbyen Lier og Drammen. Den workshopen er utsatt. Bakgrunnen er utviklingen i koronapandemien.
– De unges ideer og tanker er viktig for oss, men utviklingen vi har sett tilknyttet koronaviruset gjør at den planlagte workshopen er utsatt, sier daglig leder Torgeir Finnerud i Eidos Eiendomsutvikling AS.

Digital medvirkning
Innspill om Fjordbyen Lier og Drammen kan fortsatt gis på den digitale portalen for medvirkning ligger her på hjemmesiden til Fjordbyen. Der er det kommet inn over 2000 innspill. Den portalen er fortsatt åpen.
Arbeidet med områdereguleringsplanen for Fjordbyen pågår for fullt. Forslag til reguleringsplan skal legges fram til høsten.
Eidos Eiendomsutvikling AS er ansvarlig for å utarbeide forslaget. Med seg på laget har Eidos en rådgivergruppe fra WSP, LINK arkitektur og Multiconsult. Den gruppen ønsker innspill fra alle som har eller vil få et forhold til Lierstranda og den nye byen som skal vokse fram. Oppdragsgiver er Lier kommune.

Digitale innspill
– Viktigste kanal for å medvirke og gi innspill nå er den digitale portalen. I dagens situasjon med kamp mot spredning av koronavirus er det ikke riktig å invitere til større møter, sier Finnerud.
Fjordbyen-innspill handler om hva som er viktigst for at den nye byen blir et bra sted for alle og hva som er viktigst i utviklingen av morgendagens bomiljøer.
 
Picture