Close
Logo
Top Image
Last Next

Ny styreleder i Eidos

Advokat Eva Hagen (47) er ny styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS. 
Eva Hagen er partner i Advokatfirmaet Ræder, der hun leder eiendomsavdelingen. Fra mars i år er hun også styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS.
– Eidos Eiendomsutvikling AS er et spennende selskap og Fjordbyen Lier og Drammen er et stort og viktig prosjekt, sier Eva Hagen.

Eiendomsjuss
Hennes spisskompetanse er eiendomsjuss. I 20 år har hun jobbet med ulike byutviklingsprosjekter, siden tiden som eiendomssjef i Oslo Havn ved inngangen til 2000-tallet og fram til i dag.
– Vi har gjort et grundig søk etter ny styreleder for Eidos Eiendomsutvikling AS. Det er helt avgjørende å ha en styreleder med den rette kompetansen for å ta Fjordbyen videre, sier Gunn Cecilie Ringdal i Lier kommune som er største eier i selskapet.

Valgt i mars
Eva Hagen er nyvalgt. Det skjedde på en ekstraordinær generalforsamling i mars.
– Fjordbyen er et veldig spennende byutviklingsprosjekt. Det skal realiseres over lang tid. Det blir utfordrende å tenke langt nok og planlegge robust nok til at det står seg over hele utbyggingsperioden. Her blir det viktig å holde overblikk på store og små ting underveis, sier Hagen.

Noen fakta
  • Partner og leder av eiendomsavdelingen i Advokatfirmaet Ræder (siden 2019).
  • Tidligere partner i Advokatfirmaet Hammervold Pind og toppsjef i HAV Eiendom AS.
  • En rekke styreverv, deriblant styreleder i Sørsida Utvikling AS, Isegran Eiendom AS og styremedlem i Stavanger Utvikling KF.
Picture